Social Icons

Laporan TMJ bakal berkahwin belum sah

Yang Dipertua Jumaah Majlis Diraja Johor, Yang Berhormat Dato' Abdul Rahim Ramli

JOHOR BAHRU - Khabar angin yang tersebar di dalam media sosial mengatakan Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim bakal melangsungkan perkahwinan pada Oktober depan masih belum dapat disahkan.

Yang Dipertua Jumaah Majlis Diraja Johor, Yang Berhormat Dato' Abdul Rahim Ramli berkata, beliau tidak mempunyai sebarang pengetahuan berhubung perkara tersebut apabila surat pekeliling Mesyuarat Jawatankuasa Santapan dan Jamuan Sempena Istiadat Perkahwinan Diraja tersebar luas di laman sosial.

"Saya tidak tahu menahu tentang sebarang surat pekeliling berhubung perkara ini, jadi saya tidak boleh berkata apa-apa mengenainya buat waktu ini.

"Minta maaf, itu saja yang boleh saya katakan.

"Bagaimanapun, saya meminta media dan rakyat Johor menunggu pengumuman rasmi mengenai perkara itu tidak lama lagi," katanya ketika diminta mengulas berhubung spekulasi tersebut semalam.

1 comment:

 1. Terima kasih banyak kepada teman saya yang di Singapura ..! berkat postingan dia di halaman facebook TKI Sukses saya baca. Saya bisa kenal nama nya Mbah Suroto. saya tidak tau apa ini secara kebetulan saja. Tapi yang jelas saya berani sumpah demi alloh kalau saya tidak menikmati hasil nya bantuan dari mbah.

  waktu itu setelah pikir-pikir kurang lebih 5 tahun kerja jadi Tkw di Saudi Arabia hanya jeritan batin saya alami. Berkat bantuan beliau melalui Pesugihan Dana Gaib nya ini alhamdulillah sekarang kehidupan saya jauh lebih baik dari sebelumnya.

  Tergantung keyakinan dan kepercayaan saja. Banyak pilihan di berikan yaitu Dana Hibah, penglaris usaha dagan, dana gaib, anka gaib togel 3D,4D,5D,6D jampi pelet, ingin cepat dapat pekerjaan, dll....

  Kini saya berbagi pengalaman saja sudah saya rasakan dan buktikan sampai sekarang. Atau mungkin ada teman mau hubungi langsung beliau ini nomer WhatsApp nya 0822 9127 7145 Semoga bermanfaat. aminn...

  Info lebih jelas nya buka saja situs beliau di sini https://pesugihanputihislamia.blogspot.com.

  ReplyDelete